25 jaar Unilever Vitality Runners, tijd voor een reünie!

De eerste deelname van het Unilever Roparun team was in 1997.
Dus in 2021 werd het tijd om ons 25 jaar jubileum te vieren... vanwege corona liep dat helaas niet zoals gepland en moesten we het doen met een uitgekleedde Roparun en helaas geen jubileum feest.

Na onze run in oktober 2021 (overigens de 30e editie van de Roparun zelf) zijn direct de voorbereidingen in gang gezet om onze reünie alsnog doorgang te laten vinden.
Helaas bleek corona nog niet weg en werd het er door alle onduidelijkheden niet makkelijker op om dit evenement te organiseren. Uiteindelijk werden de vooruitzichten gelukkig beter en heeft het team 25 juni vast kunnen leggen.

Afgelopen week was het dan ook zover: onze eerste reünie van Roparun Team 51.
Vanwege de naderende vakantieperiode was de totale bezetting uiteindelijk niet enorm groot, maar dat heeft niets afgedaan aan de sfeer van de avond.
Er is enorm veel gekletst, gelachen en mooie ervaringen uitgewisseld van 25 jaar Roparun.
Mooi om te zien was het enthousiasme bij alle (oud-)teamleden en het leuke was ook dat er van nagenoeg elk deelnemend jaar wel een deelnemer aanwezig was.

Natuurlijk was er op de avond zelf ook de mogelijkheid om Stichting Roparun te steunen en had het team wat mooie loterij- en veilingitems beschikbaar gekregen.

Een topper was sowieso de unieke goodiebag die elke aanwezige mee naar huis kreeg.

(Er zijn nog tassen beschikbaar! Wist u dat deze tas ook te koop is in onze winkel?? --> https://vitalityrunners.nl/index.php/winkel-vr)
Het was voor ons een geslaagde avond en dit smaakt zeker naar meer! We gaan niet nog een keer 25 jaar wachten ;-)!

.