Yes! We mochten weer!
Afgelopen zaterdag stond onze laatste Roparun training op planning. Eentje die we niet snel zullen vergeten...

Het zonnetje stond al vroeg aan de hemel en om 11 uur stond iedereen klaar in Sliedrecht voor onze laatste training voordat de Roparun echt van start gaat.
Het weer was heerlijk, de sfeer was heerlijk en op het gemakje hebben de twee teams hun blokjes afgelegd.

Alles zag er goed uit. De lopers met kleine blessures hadden geen last, de grote blessures zijn achter ons gelaten en ook de fietsers en chauffeurs hadden geen problemen.

Op bovenstaande foto is iedereen nog fris en fruitig, maar gaandeweg de dag begon de temperatuur wel op te spelen ;-), maar daar laten we ons niet door tegenhouden!
Met de nodige Roparun humor en ondersteuning schoot alles lekker op en lagen we lekker op schema.

Ook de nodige run-bike-runs stonden op het programma, en tijdens 1 van deze blokjes (centrum Ridderkerk) is Pascalle ongelukkig gevallen.
De teams zijn beide meteen gestopt en ook die kant op gekomen.
Dankzij lieve zorg van de nodige mensen op de terrassen was Pascalle snel overeind geholpen en kon de schade worden opgenomen.
Al snel gaf ze aan dat haar arm niet goed voelde en deze wellicht wel eens gebroken kon zijn.

Een snelle oplossing gevonden... 1 van de chauffeurs ging samen met haar en een van onze fietsers naar het ziekenhuis, terwijl de overige teamleden de training op een alternatieve manier voortzetten (een hele lange run-bike-run).
Deze verliep gelukkig zonder verdere problemen.

Tijdens de vergadering 's avonds kregen we te horen dat Pascalle inderdaad een kleine breuk in haar arm heeft... helaas dus geen Roparun voor haar dit jaar.

Een dag later gelukkig wel een voorzichtige glimlach!

Alle goeds Pascalle, en hopelijk herstel je snel!

...en wij gaan dus op zoek naar een nieuwe loper ;-).