Ja, jullie lezen het goed. Onze routeverkenning voor de Pinkster-run zit erop (nou ja, bijna dan).

Afgelopen zondag hebben zes van onze teamleden een routeverkenning uitgevoerd in de omgeving van Wageningen voor onze Pinkster-run.

 

Pinkster-run, en geen Roparun?

Dat klopt. De Roparun organisatie heeft wijselijk besloten om de officiële Roparun te verplaatsen naar het weekend van 2/3 oktober.

Natuurlijk doen wij daar dit jaar ook aan mee, maar wij vonden dat we in ons jubileum jaar (25 keer Roparun) het Pinksterweekeinde niet leeg kunnen laten.

Vandaar dat wij een alternatief hebben verzonnen voor ons Pinksterweekeinde!

 

Een tip van de sluier

We houden de details nog even voor ons zelf, maar natuurlijk zullen jullie binnenkort meer horen over hoe en wat, en hoe jullie ons hierbij kunnen helpen, aanmoedigen, etc.

Wat kunnen we al wel vertellen?

Onze Pinkster-run wordt een run-bike-run evenement voor ons team in de omgeving Wageningen.

Het Unilever onderzoekslab (Hive) zal het middelpunt worden van dit evenement.

 

Status

Als eerder vermeld hebben we afgelopen zondag de eerste stappen gezet. Jos en René hebben routes uitgezet in de omgeving van Wageningen en met behulp van Peter, Mariska, Rienk & Ype zijn deze routes nagenoeg helemaal verkend. Nu is het de schone taak van René om met behulp van deze gegevens een kloppende route te maken die we kunnen geen volbrengen in het Pinksterweekeinde.

 

Meer informatie volgt dus snel. Zorg er in ieder geval voor dat je 22, 23 of 24 mei beschikbaar bent, zodat je ons kunt komen aanmoedigen in de prachtige omgeving van Wageningen!