Het lijkt zo kort geleden, maar toch zijn er alweer ruim twee maanden verstreken sinds wij, samen met ruim 300 andere teams de Roparun tot een goed einde hebben gebracht.

Na een prachtige slotavond waarop het mooie eindbedrag van de Stichting Roparun werd bekend gemaakt (namelijk €5.144.412,64 ) hebben wij ook lekker even rust genomen.
We hebben rustig geëvalueerd hoe het ging, wat er beter kan, en wat we vooral niet moeten veranderen. Daarna alle activiteiten van de Roparun even apart gelegd, tijd genomen voor werk, vrienden, familie of gewoon onszelf.

Wat we daardoor wel een beetje zijn vergeten is om jullie op de hoogte te stellen van het bedrag dat wij zelf bij elkaar hebben gespaard het afgelopen jaar. Dankzij jullie allemaal; grote en kleine sponsoren; vrienden, familie en bedrijven is het ons dit jaar wederom gelukt om het doel (€25.000,00) ruim te overtreffen.
Dit jaar hebben wij namelijk het mooie bedrag van €29.615,89 mogen overmaken aan de Stichting Roparun.

 Een bedrag waar wij supertrots op zijn! Natuurlijk kon dit niet zonder jullie. Daar zijn we iedereen dan ook zeer, zeer dankbaar voor.Daarom willen wij jullie allemaal heel erg bedanken, en dan in het bijzonder de volgende sponsoren: Unilever ~ VKVGroep.nl ~ Delta Hotel Vlaardingen ~ Sodexo ~ Havelaar & Van Stolk B.V. ~ Vlaardingse Taxi Centrale (VTC) Wij hopen dat we met ieders steun de komende jaren steeds zo'n prachtig bedrag kunnen blijven overmaken!(heb je al een originele manier om ons te steunen? Schroom niet en neem snel contact met ons op! Wij zijn blij met alle hulp!!)