Beat The Best ~ Wandelen

 

Jij wandelt graag?
Wat is er dan leuker om je tijdens het wandelen in te zetten voor dit mooie doel?
Wandel zo veel mogelijk kilometer in 1 week en meld je aan!

Er wordt een klassement gemaakt op basis van de afstand die men in 1 week heeft gelopen. Diegene die het hoogste week totaal heeft bereikt verschijnt op nummer 1 in ons klassement. Word je niet de nummer 1... niet getreurd. Iedereen die mee doet met een van de challenges doet automatisch mee met de loterij en dus maak je ook kans op andere prijzen!
Kijk voor het volledige prijzenpakket op onze FAQ pagina.

Je kunt zelf bepalen hoe je de week telt. Hij mag bijvoorbeeld beginnen op een dinsdag. Je laatste dag die dan mee telt is de maandag die erop volgt.

Via onderstaande link kun je je aanmelden voor de challenge.
Vul het formulier volledig in en wij zullen dit dan verwerken en je per mail een startnummer toe sturen.
Deel vervolgens je resultaten met ons, zodat wij onze ranglijst kunnen aanpassen.
Sla je wandel activiteiten op en deel deze met ons via Facebook, Insta of Twitter waarbij je ons tagt, of mail hem naar ons via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Dit kan bijvoorbeeld een document zijn waarin je alle screenshots van de wandel app met ons deelt, of wellicht gebruik je Strava of een andere app en kun je ons de links naar je prestatie delen.

Zolang de challenge loopt kun je je tijd altijd verbeteren (dit kost je niets extra). Stuur ons gewoon een mailtje met je startnummer en nieuwe afstand (en bewijs natuurlijk), en we zullen dit aanpassen!

Wil je je sponsorbedrag verhogen en zo meer kans maken op de hoofdprijs, ook dat kan je doorlopend doen. Geef dit aan ons door en wij passen het aan!
 

Ben je er helemaal klaar voor?
Schrijf je dan hier snel in!
 

INSCHRIJVEN

 

Unilever Vitality Runners

Unilever Vitality Runners is één van de deelnemende teams aan de
Unilever Vitality Runners