Beat The Best ~ Hooghouden

 

Een balletje hooghouden... de meeste kunnen dat wel een paar keer. Maar, ben jij die kanjer die dit heel lang vol houdt en wil je je meten met de besten?
Doe dan mee met onze challenge: Hooghouden!

Er wordt een klassement gemaakt op basis van de langste tijd die men de bal kan hooghouden. Let op: Het gaat dus niet over het aantal keer dat de bal wordt hoog gehouden, maar hoe lang je het vol houdt! Word je niet de nummer 1... niet getreurd. Iedereen die mee doet met een van de challenges doet automatisch mee met de loterij en dus maak je ook kans op andere prijzen.
Kijk voor het volledige prijzenpakket op onze FAQ pagina.


Via onderstaande link kun je je aanmelden voor de challenge.
Vul het formulier volledig in en wij zullen dit dan verwerken en je per mail een startnummer toe sturen.
Deel vervolgens je resultaten met ons, zodat wij onze ranglijst kunnen aanpassen.
Maak een video van je prestatie en deel deze via Facebook, Insta of Twitter, waarbij je ons tagt, of mail hem naar ons via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zolang de challenge loopt kun je je tijd altijd verbeteren (dit kost je niets extra). Stuur ons gewoon een mailtje met je startnummer en nieuwe tijd (en bewijs natuurlijk), en we zullen dit aanpassen!

Wil je je sponsorbedrag verhogen en zo meer kans maken op de hoofdprijs, ook dat kan je doorlopend doen. Geef dit aan ons door en wij passen het aan!
 

Ben je er helemaal klaar voor?
Schrijf je dan hier snel in!
 

INSCHRIJVEN

Unilever Vitality Runners

Unilever Vitality Runners is één van de deelnemende teams aan de
Unilever Vitality Runners